Velkommen, ta en titt i mitt galleri av bilder. Det er lov å låne bildet for å prøve på veggen.

Malerkurs; før du vet ordet av det har du laget et bilde, og kansje blitt hekta.....

3 timers stressfritt kurs, 29.november, kl 17-20. I MiniGate, Kulturgaten v gamle flytårnet, Forneburingen 9. God parkeringsplass. Buss 31 til Fornebuparken og kort vei å gå.

Lørdagskurset, kl 10-16 m lunsjpause, og noe godt i glasset hvis du vil, ny dato under avklaring

Hjem til deg, en gruppe samles privat, jeg tar med alt utstyr dit. Du serverer noe til kanksje, og så blir det en supermorsom, kreativ kveld. Jeg dekker til bord og gulv med plast, og rydder pent etter meg:-)

Les og om kurs med maling som jeg tilbyr, mitt kurs "Stressfritt malekurs" og lørdagskursene er blitt populært og er gjennomført mange ganger med positive tilbakemeldinger. Malelørdager går fra kl 10-16 med lunsjpause. 

Er du interessert, ta kontakt, jeg har begrenset antall deltakere for å få tid nok til hver enkelt. Allerede flere interesserte. Først til mølla...Kursene kjøres sentralt i Oslo eller i Kulturgaten på Fornebu. Mail sissel@sisselstoltenberg.no eller ring 976 81 920

Du kan også få meg hjem til deg og dine venner, klubben etc, jeg har alt med meg og rigger og dekker bord og gulv, så kan dere jo nyte litt god drikke underveis...Jeg har gode referanser på det😀

Les og om kurset "Coaching&maling", en coachingprosess med visualisering av ditt mål/valg

8 av maleriene mine i galleriet finnes også på Hahnemuhle papir i en mindre størrelse og til en rimeligere pris. Det er Giclèe trykk: pigment print på syrefritt kvalitets-bomullspapir. Trykkemetoden brukes av kunstnere og utstillere verden over og gir en høyoppløst reproduksjon av originale verk med ekstra høye krav til kvalitet og arkivbestandighet.

Du kan også lese om andre kurs/coaching jeg tilbyr på kurssiden min; sisselstoltenberg.no