"SipDip", spennende nytt kurs

Vær kreativ i en uformell atmosfære, mal i restaurant/kafe eller privat, sip til litt vin/drikke mens du “dipper” dine pensler, og kanskje har du litt fingermat til? 

Neste kursdatoer på Thon Vika Atrium, Oslo, vis a vis Aker Brygge:

23. november kl 17.30. Påmeldingsfrist 7. november 

7. desember kl 17.30. Påmeldingsfrist 21.november

1. februar  kl 17.30 (glimrende julegave?) Påmeldingsfrist 16. jan

Arrangementet er ca 2-3 timer og koster kr 500,- per person, ikke mye for en fornøyd "fersk kunstner" som går hjem med lerret under armen?  

I tillegg kan dere kjøpe vin/øl/mineralvann og fingermat/mat (mat avhenger av hvor arrangementet holdes). Gå rett fra jobb til kurs, som starter kl 17.30 sentralt i Oslo

Prisen inkluderer litt læring, ditt lerret, alt av maling/kull etc. og kanskje nye bekjentskaper?

Jeg tilbyr deg bordstaffeli, malelerret, pensler, maling, kritt og utstyr og gode råd. Jeg er kunstfagutdannet og veileder deg gjerne underveis, hvem vet, kanskje dette er første steg til noe mer? Det er ingen fasit og høye krav, et blått bilde med en gul prikk er også kunst, men du kan og male etter valgt bilde....

Du trenger ingen forkunnskap, bare ta med deg selv, noen venner, kollegaer, medlemmer i foreninger -  som vil være med på moroa!  

KOMME TIL DEG PRIVAT?

Jeg kan også komme til private arrangmenter, jenteklubben/gutteklubben, bursdager for voksne eller barn osv . Og du kan velge arena selv. Dette blir gøy!! Her er litt mer info:

Hvilken dag som helst i uken, også etter arbeidstid i hverdagen. Hvor du vil (hjemme eller et lokale vi finner) Minst 8-10 personer må delta for at jeg kjører opplegg

Er det privat står du selv for servering. Jeg dekker bord og gulv med plast og rydder og rengjør utstyr. Depositum for to personer kreves i grupper og for enkeltpersoner er det bindende ved påmelding.

Ta kontakt hvis du er interessert: sissel@sisselstoltenberg.no eller se "kontakt" på denne websiden